Klättring

Veckorna bara springer iväg. Snart är det november och vinter är snart här. Gäller att ta vara på det bra underlaget nu innan allt blir stenhårt. Hoppas på en vinter med mycket snö så vägarna blir bra!


Idag åkte jag till stallet direkt efter jobbet. Byte om i sadelkammaren, sen var det bara å sätta fart. Ta in Frodo, spola av dom leriga benen. Sätta in honom i boxen för att äta lite lunch. Göra oss i orden sen ge oss iväg ut i den fina naturen.
Reflexerna på eftersom älgjakten är fullt igång. 

Planen idag var att klättra. En nya sida Frodo har visat är att klättring är något som han tycker är väldigt roligt. Att få galoppera runt i skogen, gå upp och ner, hoppa små hinder. Ja vi har en hel hinderbana har vi, där vi får upp flåset ordentligt. 
Vi har en runda som vi brukar ta. Börja mjukt sen ökar vi innan vi joggar av oss genom skogen och ut på hemvägen. Frodo blir så pigg och bjuder på mycket bus och spetsade öron framåt.
En sån här klättrings möjligheter har vi inte haft förut. Så det är riktigt roligt tycker vi. Har så mycket att välja mellan och vi kan göra så många olika banor.

 
Efter ridturen fick vi duscha av allt svett och sen torka innan de var dags att gå ut till tjejerna igen. Dom går fortfarande ute hela dygnet vilket är skönt. Imorgon blir det en lätt jogging tur. Frodo vart också vaccinerad förra veckan. Han är så snäll med veterinären.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress