Jogga

En dag som började med reg men slutade med sol! På morgonen var det lite ärenden som skulle uträttas. Dels köpa sulor åt Frodo men också köpa nytt regntäcke. Hittade ett perfekt att ha när det är varmt ute! Det skyddar rygg och rumpa men på sidorna är det flygnät så alltså så är det ett flugregntäcke! 

Perfekt för mig och Frodo som använder täcke för att vara torr!

Vid lunch sen så fick jag sällskap av Emelie på en liten skritt tur! Frodo längre ut stegen ordentligt idag och jag är tacksam varje dag att jag har en sådan fantastisk häst! Imorgon hoppas jag på att vi ska kunna ta ett pass på banan. Dressyr torsdag som vanligt!

Som avslutning på denna dag vart det en jogging tur i solen. Svettig och klar för dagen!

Prestation

En ensam uteritt i det härliga regn vädret vart det på kvällskvisten! Frodo var underbar idag! Vi övade galoppfattningar ute, man får vi passa på när vägarna är lagom mjuka och bra! Frodo var lätt i munnen och känslig för mina hjälper samtidigt som han var helt lugn och uppskattade en ensam tur. 


Efter ridningen skulle Lena och Anna ha lektion för Hanna vilket resulterade i att jag stannade kvar och kollade på dom! Dom var väldigt duktiga idag. Jag insåg att det var så längesen jag tog en lektion! Började fundera över vad de är som gör att jag avstår ifrån det och kom fram till att jag avstår för att jag lägger alldes för höga kvar på mig själv och det leder ju sen till prestationsångest. Men jag ska försöka ta tag i det och vinna över rädslorna!  Hur som helst så har jag nu hoppat ner i pyjamasen och lagt mig framför tvn. Skönt att ta det lite lugnt!

Ingen kommentar

Idag har jag tyvärr ingen ork direkt att skriva allt. Jag gick iallfall till skola en stund. Dels för att jag måste ta mig upp och komma över ångest för att gå till skola, men också för att kolla läget men som jag trodde så har jag inget att göra så jag åkte hem igen. En ridtur vart den också vid lunch.

Har inte så mycket att säga om den då den var fruktansvärd jobbig för mig. Jag trodde jag mådde bra idag men det vissade sig tydligt att jag inte gjorde. Som vanligt när jag mår så här så är Frodo helt underbar. Helt lugn och gör inte något alls som jag inte vill. Han bara är. Precis så man vill ha det när man inte mår bra. Han är så lugn och harmonisk. Ska helt mysa så mycket som möjligt. Jag undrar när jag ska träffa en människa som är som honom. Det vore underbart. Människor förändras och lämnar en. Det gör inte han.. han stannar alltid kvar. För människor måste det synas att ens själ inte är hel. Men för honom så är det känslor. Så mycket bättre tycker jag.