Galoppombyte
(null)

(null)

Herregud vad tiden bara försvinner!!
Nu har det gått ett bra tag sen jag skrev ett inlägg.

Men om vi börjar med julen då, jag hade en bra jul där jag hann med att fira med många.
Frodo har haft lite vinter vila och jag med. Det har varit välbehövt och nu har vi tagit nya tag. 
Idag gjorde Frodo och jag vårat första galoppombyte! Elin hjälpte oss och efter några försök så gick de. Frodo har utvecklas väldigt mycket på sistonde. Varje ridtur är en upplevelse och det är väldigt roligt att få sitta på hans rygg och arbeta tillsammans. Dock har jag inte den styrkan i mig själv att orka rida så som jag skulle vilja. Men med simning 1-2 dagar i veckan sen strycketräning utanför stallet ger resultat. Just nu har Frodo gått om mig lite och jag har lite att ta igen. 

Snart är det nytt år och jag hoppas att 2018 kommer bli ett fantastiskt år men mycket roliga äventyr. Spa dag med Max är bokad iallfall. Förhoppningvis så ska jag även iväg på ridläger. Och i mars drar vi till Egyptiern!

Den största prövningen
Bloggen har legat nere ett par dagar nu då jag har varit iväg på krysning men nu ska jag försöka komma igång igen.

Frodo har fått vila medans jag har varit borta. Men innan jag åkte så kom det en del snö. Så Frodo och jag har hunnit rida i snön och den ligger fortfarande kvar så imorgon blir det en tur. Jag ska dock jobba imorgon men jag hoppas att jag hinner med en tur!
Jag ska ha två fina labradorer imorgon. Två unga små sötnosar! Älskar verkligen mitt jobb!

Nu ska vi landa lite här hemma sedan ska vi sova! Så skönt att få sova i våran säng i hus och inte i en liten hård säng på en båt. Ursch! 
Jag har nog gjort en av dom största prövningarna i mitt liv sen jag fick panik ångest! Jag HATAR vatten och jag HATAR båtar! Tanken med att jag inte kan ta mig därifrån ger mig panik och katastroftankarna far igång på en gång!
Båten gungade väldigt mycket så ett par panikattacker kom och åksjuka fick jag på köpet. När vi klev av släppte allt och jag somnade som en stock på bussen.

Skönt! (null)

(null)

Snön är äntligen tillbaka
YES! Nu är vinter här igen! Äntligen! 
Frodo och jag var ute i snön igår och busade. Han var väldigt pigg och ibland gick det kanske lite för fort på stigar genom skogen. Men jag älskar det lika mycket som han gör.

Snart har man jobbat klart och ska då fixa mat sen åka ut till stallet för att rida ut med Elin. Imorgon kommer hovis igen och ska verka Frodo. Det är även dags för en kontroll hos equperateften igen! Spännande. Frodo uppskattar det alltid så himla mycket!

Ne nu ska jag fortsätta med mitt pappers arbete så jag hinner klart till 16. Vi håller tummarna för att vintern ska stanna kvar! (null)