Busig

Det vart en rolig och busig tur iallfall. Sofia och Cabra bjöd på bus som gjorde min dag. Ja kort och gott så vart jag gladare av att rida. Trots det dåliga vädret. 


Linnea försökte få Frodo att sen lite glad ut när jag skulle ta kort men han försökte få godis istället.
Jag har lärt honom att pussa så nu är det ända han gör. Puss puss puss, nu får jag godis va? 
Ja han är för söt. Tyvärr blir detta ett väldigt kort inlägg då jag är så himla trött. Imorgon ska Frodo vila men kanske får åka ut för att byta täcke på honom. Det ska ju regna tills på fredag så jag vill gärna ha honom torr. Men hans regntäcke hade inte torkat medans vi red så han fick ha på sitt vintertäcke på sig nu. Om temperaturen stiger så får jag åka och byta tillbaka till hans regntäcke som förhoppningsvis har torkat då.

Ljus

När man inte är på topp så får man tilllåta sig själv vara hemma och krypa under filten och tända ljus. Man får även tilllåta sig själv att sätta på Disney filmen Trolls för att få upp humöret. Ute regnar det och ser inte mysigt ut. Fast att vara inne i vårt varma hus medans det regnar ute är mysigt. 


Dock blir man inte så taggat att ge sig ut på en ridtur i detta väder. Fast oftas så känns det bättre när man väl är uppe. Jag ska iallfall ge mig av till stallet senare på eftermiddagen för att ta en tur. Får se vad som blir av ridturen. Om den blir lugn eller om Frodo vill busa för att göra mig gladare 

Säljer

Nu får jag sälja dom älskade ridbyxorna iallfall. Dom nya som jag köpte är förstora fast jag egentligen inte vill erkänna det. Jag har använt dom ett par gånger så det går inte att lämna tillbaka.. dom är i storlek 36 och är helt nya. Så himla synd att dom var förstora iallfall.

Om någon av er vill köpa dom så hör gärna av er!