Måndag
efter skolan åkte  jag till stallet för att rida Frodo om han värkade må bra vilken han gjorde! Så det vart en kort skritt tur ute på grusvägarna. Vi red bettlöst idag och det är så härlig känsla. Han lyssnar väldigt fint på det. Känns skönt att kunna slippa bett ibland och vara få rida fritt.
Bilden togs när jag skulle ta in honom. Han stod och åt med fölen. Alltid lika mysigt att vara omkring dom. Önskar bara jag fick vara det mer då det är så givande 
Söndag
Idag får Frodo vila helt och hållet istället. Idag blir det istället att ta det lungt hemma och umgås med familjen. 
När det inte blir någon stallhäng idag så tänkte jag titta tillbaka på bilder sen jag red Frodo för först gången. 
 
17 juli 2015 prov red Jah Frodo. Min sitts var inte den bästa men der har vi övat på. 
25 juli 2015 prov red jag Frodo ännu en gång och då fick vi känna på att galoppera tillsammans. Det ser inte riktigt klokt ut. Han var stark och ville inte svänga. Men det har vi också tränat på!
11 agusti 2015. Nu har det gått ett tag emellan dom förra bilderna. På denna bild hade jag lektion för Hanna  och man ser nu att sker börjar ändra sig.
23 agusti 2015. Ännu en lektion för Hanna där man nu ser att min hållning och sitts börjar ordna upp sig. 
Så klart har jag ridit ut på honom mellan dom har tillfället  också 
3 oktober 2015 hade jag ännu en lektion för Hanna. Fallit tillbaka en bit i ridningen sen förra bilden. Här har jag korta stigbyglar. Vi jobbade mycket med breda händer och ledande tygeltag.  
Ännu en bild i galopp. Här börjar vi få lite ordning på galoppen. Den är inte i full fart och jag kunde sitta ner lättare även om jag tycker själv att jag ser ganska stel ut .
WE träning  som Hanna , Lena och Jah åkte iväg med hästarna på. Mycket rolig och givande lektion! Första gången Frodo och jag var i ridhus! 27 december 2015
Lektion där vi jobbade mycket med min kropp då jag började känna spänningar i min ena axel. bilden Hanna lyckades fånga  tjatade hon om att jag skulle kolla upp vilket tillslut vart ganska roligt då Jah precis i samma ögonblick hon tänkte säga till mig drog jag upp huvudet. den lodrätta sitsen börjar komma!
För att inlägget inte ska bli allt för lågt hoppar vi fram till sommarlägret 2016. På bilden har jag min lektion för dagen och här ser man oss i en samlad och lugn galopp där jag kan sitta avspänt! Tack Hanna för alla dessa givande lektioner du har gett oss som har gjort att vi har utvecklas!
Lördag
 
Igår fredag landade flygplanet i Sverige igen. Semestern har varit underbar. 28 grader har vi haft hela veckan. Vissa dagar mer blåsigt än andra. Vi har inte slappat speciellt mycket på denna semester utan vi har gått på många långa promenader över ön. Vi har hyrt bil och åkt till andra sidan där Max surfade medans jag la mig och solade! Max dök också en dag och då passade jag på ännu en gång att sola och njuta av utsikten ut över det blåa havet. Jag försökte ta det lungt och vara lite sJälv så fort jag fick chansen då det tar mycket på mig att vara borta. Då jag sen snart 3 år sedan lider av generaliserad ångest syndrom så är mitt liv lite svårare än vad jag hade hoppats på! Men ändas två panikattacker utlöstes och jag har klarat av en massa saker som jag nu kan säga att jag kan åka buss, jag kan flyga flygplan, jag kan gå in i grottor och äta på resturang där det är högt ljud och mycke rörelse. 
 
 
 
Jag vill tacka min livskamrat Max som har stöttat mig genom denna semester när jag har varit svag. Tack vare honom är jag nu ett steg nämre att bli frisk och jag är starkare än någonsin!  
 
 
Idag lördag åkte jag till stallet i full fart kl 09.30! Frodo kollar upp direkt ifrån maten när han hör min bil. Men det bästa var hur han la sitt huvud i min famn när jag kom fram till honom. Att höra han andas och känna hans päls igen ger mig lugn och harmoni i kroppen! Hur som helst så tog jag honom till banan och kollade av honom och han rörde sig utmärkt så det vart att slänga på sadeln för att ta en liten skritt tur med medryttarna på gården. Tre av dom iallfall. Imorgon blir det nog bara en promenad för lilla  Frodo eller en liten sväng i sadeln. Får se vad dagen erbjuder oss. Kanske tar vi en liten sväng med medryttarna Madde och Frida! 
 
 
Det vart tyvärr inga bilder ifrån dagens äventyr men snart så ska jag be min kära vän att ta bilder på mig och Frodo. Kanske kan ta nya roliga bilder ifrån en riktigt kamera varje vecka. 
 
Bild ifrån 16 oktober 2015 då Hanna tog fina kort på mig och Frodo i hagen.