Lyx dag med pärlan
Sitter inne på spa avdelningen nu och väntar på att max ska ha fått sin massage. Jag fick min massage innan och herregud vad det var skönt. Som jag anade så är jag väldigt sne och hon försökte rätta till mig så mycket hon kunde men de är inget man fixar på en gång. Så vi ska boka in en till tid. 

Smärta har jag nu efter kan man säga. Huvudverk och öm i musklerna. Men det är viktigt att ta hand om kroppen :)

På förmiddagen var jag iväg och mockade nr jag hade en timmes rast innan det var dags för nästa kund. Efter jag hade mockat så gick Christin och jag in till mjölk rummet och jag fick med mig en liter ko mjölk. Mycket gott! Saftiga bullar ska det bli tills max fyller år nu på söndag.

Får se om det blir någon ridning idag eller om Elin och jag kanske ska dra pulka efter hästen. Det är super roligt! Elina nya häst kommer idag också så det blir spännande att se vad det är för något! Dock kommer den inte bo hemma på gården, utan den kommer bo på Elins jobb.

(null)

(null)


5månader kvar
(null)

Snön ger oss underbart underlag ute på vägarna! Elin och jag har passat på att rida ute på dom super fina grusvägarna. Mycket galopp och trav blir det. Härligt att få upp flåset lite.

Frodo verkligen älskar att vara ute och springa med Bonita och sen få komma in och få äta men sina brudar!
Frodo känns super fin och är väldigt pigg och framåt. Vilket är super härligt!

Snön ska tyvärr svinna nu, vilket är super tråkigt. Men samtidigt vill jag ha vår för då är det inte långt kvar tills vi får hämta hem en valp! Idag efter jobbet var jag på DjurMagazinet och tittade på lite saker. Hittade ett perfekt halsband och koppel som ska inhandlas. Det är mycket som ska köpas och det är tur att man har bra kundskap om vad som är bra osv. 

Jag längtar så efter den lilla.
Hundvalp
Idag var det dags för Janne att komma ut till Frodo för att kolla hans kropp. Janne var glad över att se oss igen. Han tyckte att Frodo har ändrat sig sen vi flyttade. Inget negativt utan tvärtom. Han tyckte att Frodo har fått en annan utstrålning, muskler och ser mera bärig ut. Mycket roligt att höra eftersom vi har även utvecklas mycket i ridningen dom senaste månaderna.

Frodo var mycket fin i kroppen förutom en liten låstning i ländryggen, annars var Frodo bra överallt. Mycket fina framben och bra musklad kropp! Så imorgon blir det promenad efter jobbet och sen på fredag ska vi ut och skritta. Sen så är vi på den vanliga banan igen.

Dagarna går fort. Jag jobbar mycket och tiden går åt. Knappt att man hinner med det man vill, men jag antar att det är så när man driver eget. Hundarna på jobbet uppskattar iallfall snön som vi har fått nu, och ännu mer snö ska vi få.
Idag var det en lite lugnare dag på jobbet. Tre hundar skulle rastat sendan fick jag åka hem. Så nu ligger jag i soffan nyduschad och tittar på Harry Potter samtidigt som almenackan ligger i knät. Skönt att ligga inne när det blåser och snöar ute. 
Jag har ute hela dagarna och det gör att det är extra skönt att komma in och få krypa ner i soffan under en filt.

Ännu en ny liten överraskning är jag och Max ska skaffa hund! I juni kommer vi hämta hem en 8 veckors valp. Så spännande. Vi gick igenom många hundraser innan vi kom fram till att en Golden retriver blir bra för oss. 
Tanken är att jag ska träna lydnad och agility med den, och redan när den är 12 veckor ska vi gå en valpkurs här i stan. Det är mycket som ska göras i ordning men vi har koll på allt. Jag har ju haft ett hund intresse sedan jag var liten. Jag växte upp med hund och nu driver jag min egna verksamthet och jobbar dagligen med hundar. Många olika sorters hundar träffar jag på och det gör att jag sitter på en del kundskaper när det kommer till olika raser. Goldens egenskaper och villighet att arbeta passar oss utmärkt. Hunden kommer tillbringa mest tid med mig då den ska vara med mig på jobbet och i stallet. Vi LÄNGTAR så efter att utöka vår lilla familj.  (null)

(null)