I motgångar så kommer även framgång
Tänka sig att jag nu driver mitt egna företag där jag får jobba med djur hela dagarna. Att jag skulle vara där jag är idag trodde jag inte när jag tog studenten. Då var jag kluven, mådde inte så bra, förlorade saker som låg varmt om hjärtat.Jag gjorde allt jag kunde och ändå så räckte det inte. 
Jag har lärt mig att älska mig själv, vara stolt över vem jag är och acceptera att allt varar inte för alltid men att man måste ta vara på det man har. Att vara lycklig för det man har istället för att vara olycklig över det man inte har.
Jag har varit tvungen att våga ta chanser och risker och nu sitter jag med eget företag som ökar med stora steg. Jag kan inte vara mera stolt över mig själv. 

Idag lever jag mitt liv som jag vill. Jag har en magisk familj som stöttar mig i allt. Jag har en underbar kille som är min bästa vän och andra halva, och tack av honom har jag fått en fantastisk extra familj som har lärt mig så mycket om livet. En svärmor som tar med mig på äventyr, och lärt mig att vara trevlig och försöka se allt positivt lönar sig i längden, lärt mig så många saker som jag är evigt tacksam för. Jag har dessutom egen häst som ger mig styrka i allt. Där jag får utvecklas som ryttare och människa. Där mina föräldrar ger mig alla möjligheter i världen att komma så långt jag vill.

Jag lever drömmen med att bo i hus tillsammans med Max. Och snart ska vi bli fler i vår lilla familj som vi längtar så mycket efter.
I början av juni får vi hem vår efterlängtade valp. Det jag längtar mest efter är att få lära den lilla allt här i världen, gå på kurser och utbilda oss tillsammans. Få en bästa vän som ska följa med oss överallt. Vi längtar efter dig. (null)

(null)

Torsdags träning
Igår var frodo och jag i ridhuset igen. Denna gång ställe pappa upp och körde oss. Bra med en pappa som får köra tyngre transporter. Frodo klev på utan problem som förra gången. Stod lugnt och stilla. 

Han var mer avslappnad i ridhuset ifrån början. Inte för att han förra gången var stressad eller så men då skulle han ju kolla in allt osv. Denna gång visste han vad vi skulle göra. Allt gick så himla bra och han är så jävla duktig. Han är verkligen en dröm att rida. Så mjuk och lätt. 

Jag blir så stolt och glad när jag ser oss i spegel och inser att jag har en väldigt fin häst, och gud vad långt vi har kommit. Att kunna sitta här och bara rulla på i alla gångarter är fantastiskt och piaffen är mycket roligt tycker frodo. 

Det kom in en annan häst på slutet som frodo tyckte var väldigt intressant. Det var Birk, min gammal klasskompis häst. Wilmas mor skulle rida honom då Wilma låg hemma och var sjuk. Men nästa gång vi åker till ridhuset så ska Wilma och jah rida tillsammans i ridhuset! Ska bli roligt!

Idag red jag ut tillsammans med Elin. Frodo kändes fräsch efter gårdagens träning. Frodo verkar tycka det är roligt att åka iväg och göra lite annat. Jag tycker det är väldigt roligt.  (null)

(null)

Min stjärna
Jag har köpt den mest fantastiska hästen i världen. Idag har han imponerat stort på mig och jag är så stolt över honom. 

Rakt in i transporten gick han. Inge stress eller orolig alls utan rak in på en gång. Lugnt och fint stod han på vägen till ridhuset och lugnt kunde jag tränsa honom i transporten innan han lugnt gick ut. Visst gnäggade han lite men mer än så var det inte. Inte svettig eller något.

Inne i ridhuset gick det lika bra. Vi skrittade runt och värmde upp. Den ena långsidan var lite läskig annars gick allt som det ska i alla gångarter. Kan meddela att frodo tyckte om att ha bra underlag under hovarna. Jag är otroligt stolt över honom. Att han grejade detta så JÄ*LA bra. Kanske är ett tecken på att han äntligen har laddat i sig själv. (null)

(null)