Hennes tur att skina

Idag var det äntligen WILMAS tur att ha Frodo. Tror vi både två har sett fram emot denna dag lika mycket. Idag fick hon göra ett litet test. Vi bestämde redan i söndags att hon skulle rida ut tillsammans med Lill Hanna som rider vild blomman.

 Ett litet test för att se att hon verkligen förstår vad allt innebär och en chans att få klara sig helt själv. Vilken hon klarade galant  så klart. Wilma var förut rädd och osäker på sig själv men hon har växt som tusan! Nu hämtar hon honom själv, borstar, krafsar hovarna och sadlar själv. Trots han är för hög för henne så gör hon de. Fram med pallen bara. Jag är mycket stolt över henne.


Idag iallfall så red dom in i skogen över dikerna och ut i kalhygget för att sedan ta grusvägen hem igen. Jag gick med dom och hjälpte Wilma när hon tvekade. Det första diket var ganska stort och de var vatten i de. Blomman hoppade STORT över det. Wilma valde att hoppa av och ja det gjorde hon nog rätt i för Frodo hoppade ganska stort för att vara HONOM!

Påvägen hem travade dom i vägkanten! Trevligt att se henne trava iväg och det är stabilt. Hon har koll på vad hon gör och han lyssnar så fint på hennes små hjälper.
Tyvärr så vart de inga bilder när dom red för min duma iPhone dör när den blir lite kall... suck! 

Lill hanna

Hon var jätte duktig och det var jätte kul🙂

Svar: Va roligt! Du är en bra förebild! 🌸
Fanny Andersson

Fin hon är på bilden

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress