Efterlängtad

Torsdag i all ära! En efterlängtad dag kan man säga! Förr i tiden så red jag och min store syster Mathilda tillsammans massor. Det var liksom våran grej som vi gjorde varje vecka, varje dag. Det var våran grej att få andas tillsammans. Att få koppla av och inte tänka på något annat. Idag var det äntligen dags igen att få andas tillsammans från hästryggarna! 


Vi har länge pratat om att ta upp detta igen men det har alltid varit saker imellan. Mathilda tog ett uppehåll ifrån ridningen ett tag. Hon gick över till att jobba massor och att köra cross istället. Men nu hoppas jag på att vi ska komma igång igen. 

Vi red genom kalhygget och ut på grusvägarna som tog oss runt hela gården. Det var härligt att få galoppera brevid henne igen. Vi delar ju något vi inte delar med någon annan. Vi har gått igenom många saker tillsammans och de har gjort att vi är som vi är. Jag kollade bak på henne och hon visste direkt att nu ökar vi. Vi behöver inte prata för att förstå att upp för denna backe kör vi. Hon är bäst helt enkelt.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress