18/2
Sista inlägget som kom upp var i februari. Man kan säga att tiden går fort. Själv har jag legat hemma sjuk. Först vart jag dålig pågrund av utmattningssyndrom och sen vart jag sjuk i influensan. Tiden har alltså gått åt att återhämta mig själv. Ridkläderna fick ligga på hyllan ett tag och frodo fick njuta av dagarna i hagen med kompisar. Christin har varit snäll och fixat stallet åt mig tills jag kunde stå på mina ben igen. 

I måndags var Hanna ute hos oss och verkte Frodos hovar som äntligen verkar ha börjat växa mer. Frodo och jag har också ridit lite gran. Första turen vart i lördags sen jag vart sjuk. Han hade mycket energi men skötte sig bra än då. Som vanligt peppar peppar i trä😅
Tanken med Frodo nu är att vi rider lätt nu tills jag ska åka på semester. Försöker sätta igång försiktigt och lägga mest fokus på att ha det roligt. Efter jag har kommit hem ifrån min semester ska jag lägga upp ett bra grund schema som vi kan hålla oss till varje vecka. Tanken är att vi ska lägga mycket fokus på att allt vi gör ska vi ha glädje i. Vi ska bygga upp mer muskler, bättre kondition och ett bättre samspel. Vi ska också äntligen börja träna för instruktör några gånger i månaden. 

Jag ska försöka uppgradera här bättre när vi sätter igång. Allt för att jag själv senare ska kunna blicka tillbak och se våran resa. 
Kan också berätta att tiken till våran valp är nu dräktig och efter våran semester ska vi åka på vårt första besök hos uppfödaren. Sen när valparna har föds ska vi komma på några besök där vi ska komma fram till vilken valp som passar oss bäst. Så runt midsommar kommer valparna vara 8 veckor och vi får åka och hämta hem den. Vi längtar så himla mycket.
Nu när jag sitter och skriver inlägget så ligger en av mina underbara kollegor Ludde i soffan och sover bredvid mig. Ludde är en golden retriver hane på 3 år som jag har på jobbet måndag- fredag varje vecka. Men nu har han även sovit hos oss denna vecka då hans matte är ute och reser. Ludde och jag är ett stark team och har verkligen hittat varandra. 
Ludde och jag har varit ute hela dagen. Han älskar att lägga sig och sova i snön, och stannar hellre kvar ute när jag går in. Tror han har haft lite vårkänslor dessa dagar🌞 (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress