Regnig dag
Vid 15 tiden sågs Elin och jag idag för att ta en tur tillsammans. Vi red ut en sväng innan vi avslutade nått varv på banan innan vi gick hemmåt. Frodo och jag tog det lugnt idag eftersom vi hoppade igår. Han känndes pigg och glad, så de var roligt!
Dom ska få sova inne inatt för att slippa regnet. Dom står ute hela dygnen fortfarande men idag tyckte vi de var mysigt att ha dom inne efter en blöt tur, så kan dom torka och få uppvärmmen innan det är dags att gå ut. Frodo och tjejerna har fått sovit inne en natt förut då det var väldigt stormigt ute. Tror inte han fryser direkt men det är mest vi människor som tror dom fryser och därefter vilja ha dom inne. Men det är ganska skönt att ha dom inne nån natt ibland när det är riktigt dåligt väder ute då dom inte har någon ligghal att gömma sig i.
Hur som helst så tyckte jag att det var bra å se hur han regerade på att få sova inne med alla tjejer och det gick så bra. Han fick mat och vatten osv och bara stod och myste. När jag kollade till honom innan jag åkte så låg han ner i sin finna box och njöt. Så härligt att se hur han trivs så himla bra här i viby! 

Imorgon är det torsdag och vi ska rida ut. Tänkte utforska lite nya stigar så blir en liten längre runda imorgon på ca 90 minuter. Elin jobbar imorgon och jag är ledig så vi passar på och rida tidigt på dagen när det fortfarande ljust!

Hoppas nu har haft en bra halloween! På lördag (allhelgonasdag) ska vi åka och tända ljus för alla våra kära i himmelen! Sen blir det några jobbtimmar innan det är dags att åka hem och göra god mat. Lördag mys  (null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress