Första badet!

Dagens utmaning vart att passera en flock av kossor! Sofia och jag gav oss ut i dagens sommarväder på eftermiddagen. Eftersom det var så varmt idag så slog tanken oss att vi skulle rida och bada med hästarna vilket vi också gjorde. Som tur är så blåste det lite friska vindar på oss, men Sofia lyckades bränna sig på armarna ändå så klart.


Frodo tyckte kossorna var läskiga. Men vi tog oss förbi utan några större bekymmer. Polly som Sofia red verkade inte bry sig speciellt mycket! Eftersom det var så varmt som jag sa lite längre upp så fick vi anpassa ridturens fart. Det vart en heldel skritt men också en del bus som hästarna bjöd på. 

När vi väl var framme vid badet så stod en bil och blockerade vår väg ner till vattnet. Vilket resulterade i att vi fick vänta tills dom åkte. Sen var det fritt fram. Som alltid så behöver Frodo lite press på sig ibörjan för att våga gå i vattnet men när han väl är i vill han stå och leka LÄNGE. Polly lekte lite också med vattnet men ändas med mulen medans Frodo plaskar för fullt med benen! 

En härlig tur helt enkelt! 

- En liten snutt ifrån dagens bad
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress