Helhjärtat eller inte alls

Frodo har haft vilodag idag eftersom han fick behandling igår. Det kryper i kroppen på mig när jag inte rider. Men jag har tvättat lite schabrak, smörjt alla hans träns, tyglar, sadelgjordar och sadel. Samt mina stövlar är rena och fina! 


Jag kollade igenom lite bilder och hittade bilder på wild blomman och mig. Jag red ju henne ganska mycket ibörjan när jag vart medryttare hos Hanna. Det var väldigt roligt och givande. Blomman är en väldigt fin ponny som man skulle kunna göra mycket med. Hon är pigg, alert och känslig så hon kräver sin ryttare men man kan inte göra något annat än att älska henne. Det var väldigt länge sen jag satt på henne jag har mest fått hjälpa hennes duktiga medryttare när hon har haft lite problem. Det är också väldigt givande. Saknar att rida henne ibland, hon är en typisk ponny som jag skulle kunna lägga väldigt mycket tid på då hon ger tillbaka väldigt mycket.


Imorgon blir det uteritt med lite sällskap för Frodo och mig. Jag hoppas på ett lungt väder som inte är så varmt och kvaft utan ren luft men lite vind. Nu blir det en tur in till stan sen mysa lite med Frodo för att sen duscha och sova. Kan man inte rida så kan man allt mysa.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress