Uteritt

Idag var den sista uteritten för mig och Frodo på en vecka. Eftersom jag åker bort imorgonbitti så börjar hans semester imorgon redan. Jag tror han tycker det är skönt att få vila ett tag. Men sen när jag har kommit hem igen så kommer det bli full rulle igen. Hoppas HOPPAS då att ridbanan är ridbar igen! 


Idag red jag ut med Lena och Elin på en lite längre ridtur. Vi red genom kalhygget och upp på grusvägarna som tog oss runt så vi kom på bakvägen till gården. En mycket härlig ridtur med både grusväg,asfalt och skog. Frodo var pigg och glad idag och det var härligt att få känna på att han tuffade på. Jag kommer sakna honom när jag är borta. Man blir ju så rastlös när man är van att rida sex dagar i veckan. Det kryper i kroppen och man bara vill hem. För oavsett om man tränar hårt eller bara rider ut barbacka lugnt och stilla så är det bästa som finns. Att få använda sin kropp och arbeta med hästen. Ja det är känslor som "vanliga" människor inte förstår. 
Hur det är att känna att ett sånt stort djur som dessutom egentligen är ett flyckt djur kan arbete man en. När man känner att tänker likadant och bara tanken av att trava får hästen att göra det. Känna att man kan prata och arbete tillsammans 110% är en känsla bara vi ridmänniksor förstår. 

Idag var jag även iväg en stund till hööks för att byta tränset. På vägen ditt plockade jag upp min bästa vän Linnea. Hon hade redan ridit för dagen och därefter kunde vi träffas ett par timmar. Vi valde ut ett fint men ändå enkelt brunt träns till honom. Denna gång tog jag i storlek X-full och hoppas att det ska passa!

Nu ska jag iallfall strax äta med familjen hår hemma för att sedan bege mig in mot stan. Vi sover inne i stan inatt för att slippa åka in imorgon bitti. 

Dagens outfit vart ett av mina favo schabrak SÅ KLART! Till det hade jag mina demasker på honom. Jag själv hade mina bega silicon ridbyxor som jag matchade med en fleecetröja som har en fin kall blå färg. Över det hade jag min väst som har samma färger som schabraket! Man måste göra sig fin för fåglarna ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress